POVESTEA CONTINUA

DESPRE BUNEXIM

PASIUNE DIN 1994​

În urmă cu 28 de ani am scris prima filă din povestea Bunexim. Pasiune la superlativ!

bunexim brutarie oradea paine casa

În anii `80, bunicul nostru, Ioan Țepele era recunoscut de oamenii locului pentru gustul pâinii realizată în cuptoarele de cărămidă al brutăriilor din Bratca și Borod.

Astăzi, respectăm cu sfințenie rețeta de pâine atent păstrată în familia Bunexim și pregătim diverse sortimente în brutăria noastră din Oradea. Brutăria lăsată moștenire de bunicul nostru este un loc încărcat de tradiție și istorie, iar metodele tradiționale de fabricare a pâinii au propria poveste bazată pe o rețetă originală.

Bunexim în Europa & Canada!

În 1994, fiica acestuia împreună cu soțul ei a pus bazele uneia dintre primele brutării din Oradea, diversificând totodată gama de produse și oferind celor care treceau pragul Bunexim produse de brutărie, patiserie & cofetărie.

Povestea Bunexim a ajuns la a treia generație, timp în care tradiția și tehnologizarea continuă, realizată de Ioana și Valentin Popa au dus brandul Bunexim în Europa & Canada.

Produsele Bunexim sunt de calitate superioară, având la bază rețete tradiționale, ingrediente sănătoase și mai ales experiența dăruita de fiecare maestru cofetar, patiser și brutar. Produsele noastre sunt realizate ținând cont de prevederile Standardelor de Management al calității precum ISO 9001:2008, respectiv SR EN ISO 22000:2005.

   

Apariții în presă: