Despre

Despre

Povestea noastra

Bunexim este un business de familie cu capital integral romanesc, care are ca principal obiectiv de activitate producerea si comercializarea unei largi game de produse de cofetarie, patiserie si brutarie.
 
Un rol important în istoria Bunexim l-a avut bunicul nostru. Datorita spiritului sau intreprinzator acesta a reusit de-a lungul anilor sa devina cel mai important furnizor din vestul tarii. Brutaria lasata mostenire de bunicul nostru este un loc incarcat de traditie È™i istorie. Metodele traditionale de fabricare a painii au propria poveste bazata pe o reteta originala. 
 
În anii '90, ne-am extins domeniul de activitate deschizand o sectie noua de cofetarie, patiserie È™i un supermarket.
 
Produsele Bunexim sunt de calitate superioara, avand la baza rerete traditionale, ingrediente sanatoase si mai ales experienta daruita de fiecare maestru cofetar, patiser si brutar. Aceste produse sunt realizate tinand cont de prevederile Standardelor de Management al calitatii precum ISO 9001:2008, respectiv SR EN ISO 22000:2005.
 
In ultimii ani, ne-am deschis reteaua proprie de magazine in Oradea, si ne-am extins prezenta si pe pietele externe, produsele noastre fiind comercializate in tari precum Italia, Spania, Franta, Austria, Germania si Belgia.
 
Bunexim este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la produsele de cofetarie, patiserie si brutarie, atat ca si client si nu in ultimul rand ca si colaborator.